Phoenix Android PX5

Ask your general questions about KTuner

Phoenix Android PX5

Postby dchrist » Mon Jul 30, 2018 2:52 pm

So I just got and set up my ktuner this weekend (17 civic hb) everything is great. I'm currently trying to solve the phoenix android head (px5) unit Bluetooth connection issue... Trying to figure out if the hardware is just not compatible or if a setting in the head unit can be adjusted or updated to solve the problem. (I talked to phoenix and updated my mcu and system to the newest versions). I figured I would start by asking does BT “WQ_BC6” mean anything to you guys for compatibility reasons? Thanks
dchrist
 
Posts: 1
Joined: Mon Jul 30, 2018 2:50 pm

Re: Phoenix Android PX5

Postby KTuner » Mon Jul 30, 2018 4:20 pm

Until you can pair with the unit you won't be able to use the app. That is a head unit issue, not a unit issue. We have one here for experimentation currently, so we'll see how that goes.
KTuner
Site Admin
 
Posts: 1529
Joined: Mon Jul 22, 2013 8:13 pm

Re: Phoenix Android PX5

Postby amxandy » Thu Aug 30, 2018 3:20 am

KTuner and the TunerView app work flawlessly together. Just pair it up in your bluetooth settings and configure it in tunerview.
amxandy
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 30, 2018 3:17 am

Re: Phoenix Android PX5

Postby Axatax » Sun Nov 11, 2018 12:19 pm

amxandy wrote:KTuner and the TunerView app work flawlessly together. Just pair it up in your bluetooth settings and configure it in tunerview.


Phonenix Android is a brand of an Android-based HU. It's not a phone.

It would be super-cool if this could be made to work.
Axatax
 
Posts: 3
Joined: Mon Jul 02, 2018 1:27 pm

Re: Phoenix Android PX5

Postby KTuner » Mon Nov 12, 2018 4:51 pm

Axatax wrote:
amxandy wrote:KTuner and the TunerView app work flawlessly together. Just pair it up in your bluetooth settings and configure it in tunerview.


Phonenix Android is a brand of an Android-based HU. It's not a phone.

It would be super-cool if this could be made to work.


We got it to work. It's clunky, finicky, and you have to run workaround apps just to get it to a functional state before the app can work. Needless to say we won't be releasing support.
KTuner
Site Admin
 
Posts: 1529
Joined: Mon Jul 22, 2013 8:13 pm


Return to General Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests