Ktuner trouble installation

Ktuner trouble installation

Postby lilb52x » Thu Feb 13, 2014 5:25 am

Hello i received my ktuner unit i follow all the steps in the quick guide. For some reason I am having trouble, when i look on windows at the ktuner unit it says... Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)

Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available.

I've already installed the driver (zipped files) and i guess it wont load. Also when i open up ktuner software i am stuck at the account management and on things i am allowed to press is close or update. It will not let me register and it keeps saying wrong user name.
lilb52x
 
Posts: 10
Joined: Wed Jan 29, 2014 9:29 pm

Re: Ktuner trouble installation

Postby KTuner » Thu Feb 13, 2014 2:42 pm

I guess we'll need to start with what version of Windows you're running. The guide states Windows XP SP3 is required as the minimum.

If you did read the quick start guide it says if you're unable to choose Register please contact us for an account. Go ahead and send an email in with your unit number and platform.
KTuner
Site Admin
 
Posts: 874
Joined: Mon Jul 22, 2013 8:13 pm

Re: Ktuner trouble installation

Postby lilb52x » Fri Feb 14, 2014 12:53 am

I sent you guys a email.
i first tried using in on windows 7 (laptop) but as of now i am messing with it on windows vista.
lilb52x
 
Posts: 10
Joined: Wed Jan 29, 2014 9:29 pm

Re: Ktuner trouble installation

Postby KTuner » Fri Feb 14, 2014 1:09 am

Windows 7 should have no issues. The driver may not even be necessary. Vista I wouldn't trust, but it will probably work there too.
KTuner
Site Admin
 
Posts: 874
Joined: Mon Jul 22, 2013 8:13 pm

Re: Ktuner trouble installation

Postby Pit » Fri Oct 03, 2014 9:29 pm

HI,
I just that sime problem XP + SP3 and they don't work:
"Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)"
"My system doesn't suport this language."

Any solutions ?
Pit
 
Posts: 5
Joined: Tue Sep 30, 2014 10:18 am

Re: Ktuner trouble installation

Postby KTuner » Fri Oct 03, 2014 9:59 pm

Update your system software. There's nothing in the driver file that prevents them from being installed on a properly up to date system. You can also use Zadig to force install WinUSB drivers. You'd need the XP version.

http://zadig.akeo.ie

If you need further help let me know.
KTuner
Site Admin
 
Posts: 874
Joined: Mon Jul 22, 2013 8:13 pm

Re: Ktuner trouble installation

Postby Pit » Wed Oct 15, 2014 4:20 pm

I tray of meny version Xp with SP3 and nothing, they didn`t work.

I change the system for Win7 and everything is OK.
Pit
 
Posts: 5
Joined: Tue Sep 30, 2014 10:18 am

Re: Ktuner trouble installation

Postby KTuner » Wed Oct 15, 2014 5:01 pm

Just for future reference to anyone looking, Zadig will force install WinUSB and drivers.
KTuner
Site Admin
 
Posts: 874
Joined: Mon Jul 22, 2013 8:13 pm

Re: Ktuner trouble installation

Postby tsxjet » Wed Dec 24, 2014 6:42 am

Im on windows xp sp3 trying to force install but still come up with nothing. Im stuck on acount registration screen. what should I try next?
tsxjet
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 21, 2014 9:22 pm

Re: Ktuner trouble installation

Postby KTuner » Wed Dec 24, 2014 1:43 pm

If you're on the account registration screen what are you trying to force install? From what you're telling me it's already installed and you already have it launched.

Oh, you sent in multiple emails after hours as well. Let's discuss it further there.
KTuner
Site Admin
 
Posts: 874
Joined: Mon Jul 22, 2013 8:13 pm


Return to Hardware Installation Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron