Analog Input Display

Analog Input Display

Postby Burton5251 » Sat Apr 28, 2018 7:10 pm

I am using Analog Input 1 to log a external wideband. Is it possible to make the units read AFR rather than voltage so that every time I review the data I do not have to convert from voltage to AFR? I just want to confirm I am not over looking a input table to correlate voltage to AFR.
Burton5251
 
Posts: 10
Joined: Wed Jun 22, 2016 1:36 am

Re: Analog Input Display

Postby KTuner » Sat Apr 28, 2018 10:52 pm

There's a table in preferences.
KTuner
Site Admin
 
Posts: 1149
Joined: Mon Jul 22, 2013 8:13 pm

Re: Analog Input Display

Postby Burton5251 » Sat Apr 28, 2018 11:32 pm

KTuner wrote:There's a table in preferences.


That was easy thanks. Is it possible to graph the analog inputs? I do not see them as one of the parameters that can be "added" to the graphing function.
Burton5251
 
Posts: 10
Joined: Wed Jun 22, 2016 1:36 am

Re: Analog Input Display

Postby KTuner » Sun Apr 29, 2018 8:22 pm

Not currently.
KTuner
Site Admin
 
Posts: 1149
Joined: Mon Jul 22, 2013 8:13 pm


Return to 05-06 RSX Specific

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest